2024-02-19 Årsmöteshandlingarna
Nu kan du hitta alla handlingar som vi kommer att använda oss av på Årsmötet den 5 mars - här på hemsidan.
Klicka här -klick - för att komma till dokumentssida

2024-02-14 Roger Gottfridsson 2.0

Idag hade vi nöjet att ha Tidningen Arbetets förre Sportchef Roger Gottfridsson som gäst på IMV. Ett samtal om Idrott och Journalistik utspann sig så klart. Roger har tusentals historier om allt och alla.
I dagens samtal snackade vi om löparen Lennart Strandberg, om domaren Bosse Nilsson, om det där otyget med idrottsagenter och när Hollands skridskoåkare lämnade ett "fältlasarett" efter sig i omklädningsrummet och mycket annat. Arne Hegerfors kom med på ett hörn liksom "Bebben" Johansson.
Det känns som om det kommer att bli fler Gottfridssons snack i framtiden. Lyssnarna fick ett antal "cliffhangers" till nästa gång det är dags.


2024-01-11 Kallelse till årsmöte

Den 5 mars  är det årsmöte i IMV. Fika serveras. Vi startar årsmötet kl. 18.00 i Mästarrummet på Baltiska Hallen.
Handlingar kommer att presenteras på hemsidan ca 14 dagar före årsmötet.

2024-01-11 Nästa IMV-möte är den 14 februari (Alla hjärtans dag)
- då skall vi snacka med Roger Gottfridsson - Tidningen Arbetets siste sportchef som fortsätter att gräva ur sin outsinliga gruva av minnen.
Då kan du som INTE har hämtat ut din årsbok 2023 göra det.
Utdelning mellan 09.30-09.50 (innan mötet)

2024-01-11 Fullsatt, känslosamt och intressant!

Idag hade vi nöjet att ha Friskis&Svettis-grundaren Lasse Twetman som gäst på Idrotts Museets Vänner. Bosse Hultén intervjuade och det var snack om hans idrottskarriär, om Ski Club Skåne, Friskis & Svettis, han fem år i cancerns grepp, om den kommande boken tillsammans med Ola Ström. En gripande och intressant timme för en fullsatt hall i Baltiskan i Malmö.

Nyhetssidan för nov-dec 2023 - klick